logo
Joshi Helgesson

Andra veckan!

05:08 , 30 juli, 2015 Okategoriserade 0

Nu har första veckan gått! Det har vart jätteroligt och jag har lärt mig mycket. I fredags kom Vicky och då var vi alla 3 här i två dagar innan mamma åkte hem i söndags. Vi hann med lite shopping , sol och bad, det var skönt att vara lite ledig i söndags. Nu har jag kört igång med andra veckan här borta. Denna veckan har jag också börjat hoppa 3A, både i sele, och själv. Det är jättekul att kunna hoppa den igen, (jag har inte gjort det sedan förra året jag var här, blev ju skadad nästan direkt när jag kom hem) och jag får riktigt bra hjälp av Geoffrey Dionisio!! Jag stod upp på en idag, även fast den inte är runt än är det kul att landa den 🙂 Jag hoppar också mycket 3T3T och 2A3T för att få till dem perfekt.

Denna veckan är Yuzuru här så nu är det ännu högre nivå på åkarna här! Jag får massa motivation och inspiration och eftersom träningarna går bra är det ännu roligare!

På söndag kommer Vicky att åka hem, men jag kommer stanna tills onsdag nästa vecka. Så nu har jag 1 vecka kvar med träning och sen när jag kommer hem har vi läger hemma. Först i Lidköping och sedan i Tibro. Efter det är det dags för landslagsläger där jag får visa mina program för första gången, det ska bli riktigt spännande!

IMG_20150725_122818

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare