logo
Joshi Helgesson

Bratislava

09:53 , 29 september, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag och mamma framme i Bratislava, Slovakien. Vi började åka mot Landvetter i morse kl 9 och kom fram typ 8 på kvällen, trots att det inte är så långt så tar det längre tid än man tror med mellanlandningar osv, men allt har gått jättesmidigt! Imorgon ska jag träna ett pass, det är öppen träning så man får välja vilken tid man vill åka. Vi kollade på listan för att ta en tid då inte så många åkare var på isen, men det var både par, isdansare, killar och tjejer uppsatta på alla så vi valde en tid mitt på dagen så jag hinner väcka kroppen på morgonen och sen vara igång tills träningen börjar. Det är alltid lite annorlunda att åka med par och isdansare, för dom har ett annat ”mönster” än singelåkare och eftersom jag inte är van att träna tillsammans med dem så blir det alltid lite konstigt i början men det är samtidigt väldigt roligt!

Vi bor på samma hotell som förra året, då jag Vicky och Regina var här. Tävlingen kommer vara i samma ishall som förra gången som bara är några minuters gångavstånd från hotellet. Hotellet ligger mitt i ett köpcenter så jag och mamma ska nog kunna underhålla oss tills på söndag 🙂 Förra året slutade det inte så bra för mig här, efter långa fick jag åka ambulans till sjukhuset för att kolla upp min fot, och sen fick jag åka hem och opereras. Men innan dess var det en riktigt bra tävling så jag har många bra minnen härifrån också 🙂 Det är här i Bratislava som EM kommer vara, så det är perfekt att jag får åka hit i år igen!

Jag kommer tävla korta på torsdag och långa på lördag. Det är väldigt hårt motstånd på denna tävlingen, men jag ska försöka fokusera på min prestation och göra så gott jag kan. Det ska också bli roligt att se hur deras program ser ut och tävla mot riktigt duktiga åkare! Jag har inte gjort några stora ändringar i mitt program sedan förra tävlingen, det var ju trots allt inte så längesen 😛 Men jag har försökt förbättra mina steg lite i långa, för att komma upp i level 4 där också!

Här kommer det finnas resultat, och jag tror det kommer komma upp livestream här.

IMG_20150929_105834

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare