logo
Joshi Helgesson

Colorado Springs

06:58 , 1 september, 2015 Okategoriserade 0

Det går riktigt bra på träningarna här borta! Det är mycket fokus på koreografi och programmen blir bättre, men även hoppen funkar riktigt bra! Det är tävling här i helgen, en jgp, jag kommer ju ha åkt hem då men det är många duktiga åkare som kommit hit för att ladda upp inför tävlingen så det är roligt! Idag var även Ashley Wagner och Adam Rippon här och tränade så det var riktigt hög nivå på passen idag!

Idag har det vart ganska regnigt och lite åska men i helgen var det superfint väder, så då passade jag på att gå ut och gå en sväng där jag bor. Det var ett jättefint vandringsspår där med fin natur, och så fick jag lite sol på mig också, vilket inte händer så ofta 😛 Idag har jag vart på ett gym här borta och kört lite styrka. Jag körde 3 ispass idag innan jag gick till gymmet så nu är jag ganska trött.

Imorgon är sista träningsdagen för mig. Det har gått snabbt och jag har haft jättekul, jag har tränat mycket på att förbättra min skridskoåkning och finslipat i mina program och jag känner mig ännu mer laddad för att börja säsongen nu! 2015-08-30_13.20.40 20150831_165943 20150831_185011

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare