logo
Joshi Helgesson

Colorado Springs

05:15 , 30 augusti, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag i Colorado Springs och ska träna här i en vecka! Jag har haft 2 riktigt bra träningsdagar, både med teknikträning men också koreografi. Min koreograf Catarina Lindgren bor här så det är därför jag åker hit, för att ändra och bättra på mina program lite till. Jag har också fått träna för Rafael Arutyunyan som är Ashley Wagners tränare och det var jättekul! Vi jobbade på 3t3t och 2a3t och det funkade riktigt bra och han var väldigt rolig att träna för!

Här i Colorado finns det riktigt bra åkare också, dom har 2 fina ishallar och en stor arena här, och det är åkare från hela världen som kommer hit för att träna. Det är kul att vara på isen samtidigt som dem och få lite inspiration. Jag är här själv nu och det funkar riktigt bra, såklart är det roligare när antingen Mamma Vicky eller Regina är med men jag får bo hos Catarina och jag känner ganska många i ishallen så det är ändå roligt! Igår var vi några åkare som gick på bio och idag har jag vart och shoppat så även fast det är mycket träning hinner jag göra lite andra saker på dagarna också!

Nu är det 3 dagar kvar med intensiv träning innan jag åker hem på onsdag och ska ladda upp inför första tävlingen. Hoppas ni har det bra där hemma 😀

XyIR8Zo9Oh1nO-LzM0EpXl3td6YmBJl3rMB4KWIwqjY

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare