logo
Joshi Helgesson

Colorado

06:05 , 23 augusti, 2016 Okategoriserade 0

Nu är jag framme hos Catarina i Colorado Springs. Jag började resa vid halv 1 på dagen, mellanlandade i Houston och var framme i Colorado vid halv 8 på kvällen.  Det är 2 timmars tidsskillnad,  så även fast det inte är så jättelångt tog det nästan hela dagen. Men allt gick supersmidigt och lätt så det var inte så jobbigt. Jag hann inte träna på isen innan men jag gjorde ett fyspass på gymmet i ishallen så jag fick ut ett riktigt bra pass av den här dagen ändå!

Imorgon kommer jag börja träna här, jag kommer ha antingen 2 eller 3 pass koreografi med Catarina och sen ett pass där jag kommer hoppa lite mer. Det ska bli roligt att jobba med programmen och det ska bli kul att ha Catarina igen.

Förra veckan gick superbra! Jag fick hjälp av Ernest, en tränare i klubben, som jag gillade jättemycket! Jag hade också Paige som hjälpte mig med mina piruetter. Det har kommit nya regler som gör att jag måste ändra mina piruetter lite, så hon hjälpte mig med det så att jag ska få level 4 i alla. Veckan gick väldigt snabbt men jag tycker att jag lärde mig många nya saker och jobbade bra så det var en väldigt rolig vecka!

Nu ska jag sova tidigt så att jag är pigg för träningen imorgon. Hoppas ni har det bra hemma!

IMG_20160819_164051

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare