logo
Joshi Helgesson

Cup of Russia

10:19 , 18 november, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag framme i Ryssland! Jag och Regina åkte tidigt imorses, tog tåget till Stockholm och sedan hade vi direktflyg till Moskva. Allt gick bra och nu har jag ätit och ska strax sova. Imorgon har jag träning vid halv 3. Jag kommer att tävla korta på fredag och långa på lördag, båda gångerna på kvällen så vi kanske ska försöka hitta på något imorgon eftermiddag, kanske åka in till Röda torget eller något, för vi kommer förmodligen inte hinna det sen. Jag och Regina har ju vart här förut så vi har vart på Röda torget förut, men det kan ändå vara kul att se lite mer än bara hotellet och ishallen när man är här!

Detta är min tredje gång i Ryssland. Jag har åkt ett VM här, och förra året var jag här på GP också. Då hade jag precis opererats och stukade foten på träningen innan korta så jag kunde inte genomföra tävlingen. Men nu känns det tusen gånger bättre, jag har haft mycket bättre förutsättningar i år och det känns skönt att vara i bra form! Träningarna har gått riktigt bra de senaste dagarna så jag ser fram emot att tävla nu. Här i Ryssland är det vinter, det är snö och minusgrader, men det är faktiskt ganska mysigt! Vi bor på samma hotell, och tävlingen kommer vara i samma ishall som förra året, så det känns bra! Nu ska jag ta och sova och vila upp mig inför imorgon 🙂

IMG_20151118_101923

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare