logo
Joshi Helgesson

Cup of Russia

10:36 , 19 november, 2015 Okategoriserade 0

Idag har jag haft en träning. Det gick superbra! Det är samma ishall som förra året, en stor, ljus, lagom stor och härlig arena. Den ligger ungefär 30 minuter från hotellet beroende på trafiken, så vi får åka buss, men då hinner man läsa lite så det går jättebra 😉 Jag hade ett litet fyspass imorses för att väcka kroppen lite, även om det inte var så lång flygresa hit så tar det nästan hela dagen och det blir att man sitter still mycket. Så det var skönt att få springa igång sig lite på morgonen så jag var pigg till träningen!

Sedan var jag och Regina en snabbis på stan. Det regnade lite så vi gick till ett shopping center och handlade istället för att gå till Röda torget. Sedan var det Öppnings ceremoni på hotellet så det var vi också med på. Nu har jag bara vart på rummet och sett på en film och slappnat av, så det har vart en riktigt bra dag!

Imorgon tränar jag 12.45 och sedan börjar tävlingen ca 20.30. Jag har startnummer 6, alltså sist i första gruppen, så jag kommer nog att åka ungefär 21.10. Här finns en länk till Resultat och Startordning.

IMG_20151119_213736

IMG_2345 20151119_185205

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare