logo
Joshi Helgesson

EM och Sofia

10:59 , 14 februari, 2016 Okategoriserade 0
Nu har jag glömt av att skriva här på ett tag. Jag har haft ganska mycket för mig sen det senaste inlägget och här kommer väl en liten uppdatering : )
Träningen innan EM gick bra, tills 5 dagar innan vi skulle åka iväg. Då satte jag skenan i benet, genom både plösen bungapaden och strumpan och in i benet. Lite klantigt kan man tycka, speciellt eftersom jag gjort så en gång innan för 2 år sen… Den gången blev det 3 stygn men nu bestämde vi oss för att tejpa ihop det och få det att läka så snabbt som möjligt. Det gjorde väldigt ont i början men det blev bättre och bättre. Nu är det mycket bättre men fortfarande svullet runtomkring. Det störde mig lite under EM men inte jättemycket 🙂 EM var ett väldigt roligt och bra arrangerat mästerskap. Jag är nöjd med mitt korta och ganska missnöjd med mitt långa. Men tävlingen var totalt sett väldigt rolig. Jag gjorde många fantastiska träningar och det finns mycket bra som jag tar med mig. Det blev en 9e plats för mig vilket betyder att vi får 2 tjejer till nästa år och det känns roligt!
Efter EM var jag bara hemma i en vecka och sen åkte jag till Sofia, Bulgarien för tävling igen. Dit följde även Maggie och Cassandra med, och Nikolaj Majorov. Vi hade en jätterolig vecka där och tävlingen gick superbra!! Jag slog pers i korta med 60.94 och även pers totalt med 173.87 poäng! Det kändes jättekul att åka bra, och även om det finns saker jag kan göra bättre är det kul att komma upp i dom poängen och veta att jag kan göra mycket mer! Det var min fjärde gång i Sofia, jag har åkt 2 JVM där och även tävlat denna tävlingen 2 gånger. Det är en bra tävling och jag har många fina minnen därifrån. Det var också väldigt roligt att både Maggie, Cassandra och Nikolaj var där. Det gick väldigt bra för dom också, så det var en riktigt lyckad vecka för oss!!
Nu ska jag vara hemma i nästan 2 veckor innan det är dags för Nordiska i Danmark. Jag känner att jag är i bra form och nu ska jag bara fortsätta träna för att bättra på detaljer och finslipa mina program.
IMG_20160208_214219 IMG_20160212_220211

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare