logo
Joshi Helgesson

Finlandia Trophy

10:04 , 9 oktober, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag, pappa och Regina i Finland! Vi kom hit igår eftermiddag och sedan var det lottning på kvällen. Det är på ett annat ställe än jag vart på tidigare. Ishallen är stor, varm och fin och hotellet är jättebra! Det har vart fint och soligt väder, med det är ganska mycket kallare här än hemma, så jag är glad att jag tog med mig vinterjackan!

Idag har jag haft träning, det gick superbra! Min träning var halv 10 imorses så lite senare på kvällen gjorde jag ett lätt fyspass för att hålla igång kroppen lite. Lite shopping har vi såklart hunnit med också 🙂 Nu ikväll har vi vart på middag med det svenska och norska teamet. Alexander Majorov är här och ska tävla och också Anne Line och Camilla Gjersem från Norge så vi har haft en riktigt rolig kväll! Nu har jag och pappa sett på film och snart ska vi sova. Jag börjar inte förrän 10.40 imorgon så det är skönt att inte behöva gå upp så tidigt!!

Jag har startnummer 11 inför imorgon, alltså först i sista gruppen. Jag kommer gå på isen för uppvärmning vid ca 17.20 imorgon. Här ska det finnas resultat, och jag tror att det kommer komma Livestream härIMG_20151009_205414

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare