logo
Joshi Helgesson

Finlandia

10:13 , 12 oktober, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag hemma från Finland! Det har vart en jättebra tävling! Jag är nöjd med båda programmen och tyckte jag fick till många saker med bra kvalitet! I korta gjorde jag en miss på min 3t3t men resten var riktigt bra! Jag fick 56 poäng och låg 3a efter korta. Träningarna har gått superbra, jag klarade många 3t3t och var i riktigt bra form! I långa gick det jättebra och jag är väldigt nöjd med det programmet! Jag fick 107 poäng vilket bara är 2 poäng från mitt personbästa. Jag klarade nästan alla hoppen, det var bara en 3s som blev en dubbel men annars satt allt där det skulle! Jag kom totalt 3a på 164 poäng vilket var jättekul!

Nu ska jag hem och få vila lite. Jag har tävlat ganska mycket nu i en period så det ska bli skönt att få vara hemma lite nu. Jag tillsammans med mina tränare, koreograf och domare har valt att ändra lite i långprogrammet också. Jag ska byta ut ett musikstycke för att få det ännu bättre tills mina GP kommer, så det passar bra att göra det nu när jag har lite tid. Min första GP går i Kanada så jag kommer att åka till Toronto om ungefär 2 veckor för att träna där först, det ser jag fram emot!

Det har vart en riktigt rolig tävling i Finland, det var mycket publik och det är alltid extra roligt när det går bra också förstås 😉 Men jag har hunnit umgås mycket med de andra åkarna och jag har haft en riktigt bra helg! Här kommer lite bilder från helgen!

2015-10-11 20.35.23 FB_IMG_1444626228305 IMG_4614 IMG_4617

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare