logo
Joshi Helgesson

Första veckan

03:25 , 19 juli, 2016 Okategoriserade 0

Nu har jag vart här i en vecka och det har gått riktigt bra! Jag har tränat mycket. I måndags hade vi hård fys, så jag började veckan med massa träningsvärk, så mot slutet av veckan var jag riktigt trött, men jag gjorde ändå bra träningar. Så det har vart en jätterolig första vecka!

I lördags tränade jag 1 pass och sedan hade jag min egen fys, ett konditionspass. Det finns gym på klubben där jag tränar, så jag gjorde det direkt efter isen. Sen åkte jag och shoppade lite saker som jag inte kunde ta med mig hemifrån. Jag åkte till ett stort köpcentrum ganska nära, med massa roliga affärer som vi brukar åka till. Det tog inte mer än 20 min med buss och tunnelbana så det var perfekt. I söndags gick jag och några kompisar från klubben ut och åt lunch och sen åkte vi till en pool och vilade hela söndagseftermiddagen. Det är väldigt varmt här så det var gött att de hade en pool att åka till 🙂 Så jag har haft en jätterolig helg!

Idag hade jag 3 pass och fys, det gick bra idag också och fysen var inte riktigt lika hård idag så nu ska jag nog inte få lika mycket träningsvärk. Många åkare har redan tävling till helgen, så i veckan kommer det inte vara så mycket folk på isen, några av tränarna kommer också åka iväg. Jag kommer nog ha några pass där jag tränar utan tränare, något som jag inte är van vid, men det är bra för mig att lära mig det också. Jag har oftast en plan för varje träningspass och det finns ju alltid någon tränare i hallen så det löser sig 🙂

Hoppas ni har det bra där hemma! IMG_20160717_200627

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare