logo
Joshi Helgesson

Kina

04:13 , 24 november, 2016 Okategoriserade 0

Nu har jag kommit hem från Kina. Det har vart en rolig resa överlag och kul att åka tillbaka till Kina igen. Vi åkte på måndagen och kom fram på tisdagen, det tog 13 och en halv timma med flyget och det var 13 timmars tidsskillnad. Jag trodde det skulle vara jobbigt att flyga så länge men det gick jättebra, eftersom det var direktflyg också så var det inte alls farligt. Vi mötte mamma där, som var lagledare för mig och det var superskönt att ha henne på plats. Jag tränade på onsdag och torsdag och tävlade fredag lördag. Träningarna gick superbra på hela resan och dom är jag nöjd med.

På 6minutaren innan SP hade dom problem med ljudsystemet och även under mitt SP. Jag åkte i 10 sekunder innan ett riktigt högt ljud kom på och jag blev tvungen att avbryta och börja om från början. Som tur var hade jag inte gjort något element än men det var en ny erfarenhet och lite konstigt att behöva starta om. Mitt korta var tekniskt sett inte alls som jag ville, och inte alls så som jag tränat nu. Det positiva var att jag fick level 4 på alla mina piruetter och steg och genomförde ett bra program, men det hjälper inte riktigt när man gör misstag med hoppen. Mitt LP kändes bättre men det var inte heller lika bra som på träning. Även här fick jag level 4 på mina steg,vilket jag inte fått förut under säsongen så det var bra, men jag vill se till att göra båda mina program som jag åker dom på träning.

Förutom att tävla så var vi och shoppade och gick på Kinesiska muren. Jag har vart där en gång förut och det är verkligen en väldigt häftig upplevelse. Denna gången var det regnigt och dimmigt så när vi var riktigt högt uppe hade det frusit och det var jättehalt vilket vi inte var beredda på, men vi skrattade jättemycket när vi skulle försöka ta oss ner igen.

Vi åkte hem i måndags och i tisdags började jag träna igen. Nu ser jag fram emot 3 veckors hårt jobb nu innan det är dags för mig att åka hem till Sverige igen. Börjar längta hem ganska mycket nu, speciellt när det börjar närma sig jul, så det ska bli skönt att komma hem och träffa min familj och mina vänner igen. Här är några bilder från Kina 🙂

20161120_112435 20161118_161615 20161120_112616 20161120_213252

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare