logo
Joshi Helgesson

Lidköpingsläger

03:08 , 3 juli, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag i Lidköping på läger. Detta är min tredje vecka här och det är jättekul! Träningarna går bra och de nya programmen börjar bli bättre och bättre. Jag tränar 2 timmar is om dagen, lite mindre än föregående år då jag brukar träna 3 timmar is varje dag, men jag satsar på att hålla mig så hel och skadefri som möjligt så därför har jag bestämt att köra lite färre ispass. Istället kör jag ganska mycket fys, mycket styrka spänst och kondition, så det blir fortfarande riktigt hård träning och tuffa pass, men det är roligt!

Nu har jag 1 vecka kvar här i Lidköping innan jag åker till Kanada på läger i 3 och en halv vecka. Först ska jag åka 1 vecka i Barrie och då kommer Maggie vara med också vilket kommer bli jättekul! Sen ska jag till Toronto, samma som förra året, i 2 och en halv vecka. Mamma kommer följa med de två första veckorna och sedan kommer Vicky den sista veckan. Det kommer bli lite annorlunda än alla andra år då jag och Vicky alltid åkt ihop, men det ska bli skönt att träna ihop med Maggie första veckan och att både mamma och Vicky kommer att vara med mig 🙂

Vi har också nästan gjort klart mina klänningar. Längtar till i augusti på landslagslägret då jag får visa upp dem och mina nya program för första gången!

20150626_212607

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare