logo
Joshi Helgesson

Mamma på besök

02:35 , 11 augusti, 2016 Okategoriserade 0

Nu har mamma vart här i 10 dagar och är påväg tillbaka till Sverige. Vi har haft många roliga dagar och hunnit med att göra mycket medan hon vart här. Min fot har börjat bli mycket bättre! Men i torsdags vaknade jag upp med riktigt ont i ryggen, och på fredag kunde jag inte röra mig, och det gjorde ont när jag andades. Så då kände jag mig riktigt klen, först vara borta från isen för en infekterad fot och sen ”ryggskott” veckan efter. Men dom är supersnälla här och hjälpte mig komma in hos en sjukgymnast direkt på fredag, som kunde hjälpa mig. Jag har vart hos honom 3 gånger nu och ska dit igen på fredag. Förmodligen har jag gått lite konstigt när jag hade ont i foten och tränat väldigt hårt nu det senaste så det var därför det kom. Som tur är kan jag träna som vanligt nu så det är skönt!!

Vi har också hunnit med att göra lite praktiska och nödvändiga saker denna veckan, gå till banken och fixat medlemskap på klubben osv, så det har vart perfekt att ha mamma här som har hjälpt mig. Jag drog också med mamma på Suicide Squad, en film som jag sett fram emot länge. Hon var väl inte jätteimponerad men det var jag 🙂

Det går väldigt bra på isen och programmen börjar gå riktigt bra! De har en klocka här, som de ringer efter någon åkt felfritt, och jag har fått den 2ggr denna veckan, 1 gång till långa och 1 gång till korta. Det känns jättekul!

Här är lite bilder från veckan : )

20160806_190544_resized IMG_20160807_195310_resizedOch en bild på ”Klockan” IMG_20160810_162600

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare