logo
Joshi Helgesson

Milano

05:21 , 18 september, 2015 Okategoriserade 0

Nu är jag framme i Milano! Vårt plan blev försenat igår från Göteborg så vi fick springa genom hela flygplatsen i Köpenhamn. Vi trodde inte vi skulle hinna få med bagaget men min och Reginas väska var först ut på bandet när vi landade i Milano så det var jätteskönt! Vi var på hotellet vid ungefär tolv igår kväll så idag tog vi lite sovmorgon, sen gick jag ut och körde ett lätt fyspass på morgonen för att väcka kroppen. Sen har jag vart i ishallen och sett på Alessia och Selma, vi hann inte i tid för att se Lisa, men vi hann iaf träffas innan de åker hem imorgon. Ikväll är det träning för mig. Det är en öppen träning för alla seniorer så vi blir nog ganska många på isen och vi har bara 20 minuter. Men det ska bli skönt att känna på isen lite!

Vi bor på ett annat hotell än förra året. Det är fint och det tar bara ungefär en kvart från hotellet till ishallen med tunnelbana så det funkar bra! Det är väldigt kort om tid mellan träningen och tävlingen imorgon, men jag hoppas jag ska hinna tillbaka till hotellet och hinna vila lite emellan!

Det är jätteskönt väder här också! 27 grader och sol. Även när vi kom hit så sent igår var det jättevarmt så min dunväst jag hade tagit på mig kanske inte riktigt hade behövts… 🙂

20150918_103843

20150918_145634

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare