logo
Joshi Helgesson

Pappa på besök

04:05 , 26 september, 2016 Okategoriserade 0

Nu har pappa vart här i 5 dagar. Det är jättekul att få besök, även fast han var här en kort tid var det skönt att få träffas igen. Jag känner mig inte ensam här och jag längtar inte hem så mycket men jag är van vid att se min familj nästan varje dag så det är väldigt roligt när jag väl får träffa dem igen. Vi har vart ute och ätit med familjen som jag bor hos och vi har vart och shoppat lite. Vi har försökt få biljetter till World Cup i hockey som går i Toronto nu, men matcherna har vart på eftermiddagen när jag tränar och semifinalen som Sverige spelade var på söndag eftermiddag och då skulle pappa åka hem, så det är synd att vi inte hann se någon match. Men det finns mycket annat roligt att göra här så i helgen hittade vi på massa roligas saker!

Jag har haft några veckor med vanlig träning och kommit igång med det vanliga schemat, som jag kommer gå efter resten av säsongen. Det har gått väldigt bra de senaste veckorna och det är väldigt roligt. Jag har haft lite problem med inflammationen i min fot som inte riktigt vill gå över, men det börjar bli mycket bättre. Jag har åkt en uppvisning här förra veckan, då åkte jag mitt kortprogram. Det var en väldigt bra möjlighet att få testa min klänning och göra lite som en låtsastävling, jag har också kunnat åkt mitt långa med klänning under veckan så det har vart bra!

Nästa vecka är det dags för första tävlingen för säsongen. Det är många saker som jag gör för första gången den här säsongen och det är mycket som ändras för mig vilket är superkul. Det ska bli roligt att komma igång och få visa mina program. Jag försöker att inte lägga så mycket press på mig själv nu i början men jag vill ändå visa dom på ett så bra sätt som möjligt och visa allt jag jobbat på under sommaren. Så nu har jag 1 vecka kvar med träning innan det är dags och det ser jag fram emot!

snapchat-602245175425448225 img_20160925_212124 received_315079748857509 img_20160917_175123

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare