logo
Joshi Helgesson

Skate America

06:15 , 18 oktober, 2014 Okategoriserade 0

Jag har blivit tvungen att stryka mig från Skate America.. Det är otroligt tråkigt och jag är ledsen att jag inte får åka. Jag har inte kunnat träna på som vanligt utan bara kunnat hoppa 3Lo och 3S efter jag skadade mig i Slovakien, jag hoppades på att det skulle hinna gå över men det gör fortfarande för ont. Efter att ha pratat med flera läkare har vi nu kommit fram till att jag ska ta bort min skruv i foten, och jag kommer att göra en på operation på Måndag. I och med det hoppas jag att mina problem med foten ska försvinna och att jag kan börja träna som vanligt ca 3 veckor efter operationen. Jag hoppas det kommer bli helt bra när jag har rehabiliterat mig och att jag ändå inte behöver missa så jättemycket av säsongen.

Jag hade verkligen sett fram emot att tävla GP denna säsongen och att det dessutom var i Chicago var riktigt spännande, men jag försöker vara positiv och mitt mål är att vara i så bra form till EM i år som går i Sverige! Jag ska jobba riktigt hårt med rehabilitering och försöka komma tillbaka så snabbt som möjligt!

Tack för alla lyckönskningar!! Ni är bäst! 🙂

I´m sad to announce that i can´t compete at Skate America. I hurt my foot again, doing a 3Lz in Bratislava. I have a screw in my foot since I broke it last season and now it has started to hurt again. I thought that I would get better in time for this competition but I can still only jump 3Lo and 3s on the ice. I have consulted with doctors and physios and we have decided to take the screw out. I will go in to surgery on Monday, and I will hopefully be able to practise again in 3 weeks.

I´ve been really looking forward to this competition, not only is it a Grand Prix, but it´s in Chicago, and I was so excited to go there! I will work hard on rehabilitation and I will try to be in the best shape possible for Europeans in Sweden!! I wish all the skaters at Skate America Good luck!!

Thank you so much for all your support, you are the best!!

SKF_LL_2014_Portrattfoto_L_Joshi_Helgesson_SkateSweden_foto_Emma Svensson_009

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare