logo
Joshi Helgesson

Slutspurt innan semester

10:46 , 25 maj, 2015 Okategoriserade 0

Sista dagarna på Fuerteventura var jättebra! Jag hann med många roliga och jobbiga pass, det sista vi gjorde var ett typ Crossfit pass för överkroppen, och där fanns det många övningar jag kan ta med mig och göra i min vanliga träning. Sista kvällen tog vi kort med alla idrottare och då fick jag chansen att prata lite mer med längdlandslaget, fick träffa 2 av mina största förebilder och några av Sveriges bästa idrottare så det var jätte roligt!

Jag tränat lite i Skara i förra veckan och ska göra det denna veckan också. Jag har bytt skridskor, det behövdes då mina gamla var ganska utslitna, men träningarna går riktigt bra och hoppen sitter där de ska! Idag har jag även vart på cykeltest i Stockholm och det gick också bra! Jag tränar ganska mycket nu för på lördag ska jag åka på semester med min familj till Florida och ska få ha lite ledigt. Det är viktigt för mig att ha en veckas semester med lite ledigt för att hålla mig skadefri och få ladda upp batterierna till sommarträningen och alla läger som jag har framför mig. Så nu ska jag köra på hårt resten av denna veckan och sen njuta av lite ledighet 🙂

2015-05-18_20.05.43 20150518_195228

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare