logo
Joshi Helgesson

SM och Nyår :)

09:14 , 2 januari, 2014 Okategoriserade 1

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade min hemsida.. Inte bra 😀 Jag har inte skrivit något om SM, det har till och med blivit nytt åt sedan min senaste uppdatering 😉

SM var väldigt roligt iår!! Jag åkte ett bra kortprogram, jag missade min 3Lutz men eftersom jag inte gjort den så länge var jag väldigt nöjd ändå! Jag fick mina levlar i piruetter och steg och det fanns mycket som var riktigt bra! I det långa programmet gick det superbra! Jag hade några små missar men jag var riktigt glad att få visa upp mitt program och att jag fick visa att jag äntligen är påväg tillbaka! Jag kom på en 2:a plats och jag blev uttagen till EM. Det är roligt att jag klarade av att göra det trots att jag fick en så dålig start på säsongen. Tack till alla som stöttade mig under SM och tack för alla Gratulationer. Det är riktigt kul att tävla i Växjö och det var en jätte bra tävling!

Nu har jag bytt skridskor och vi har haft Julläger här hemma i Tibro! Nu laddar vi allt vi kan för EM och jag försöker komma i så bra form som möjligt. Vicky blev uttagen till OS och det kommer bli sjukt kul att sitta hemma och kolla!! Jag kommer peppa henne allt jag kan och jag är riktigt stolt över henne som tagit sig dit!! 😀

Här kommer lite bilder från SM 🙂 Hoppas att ni haft en bra julhelg och en bra start på det nya året!!

 

jaag
Damer korta programmet, SM-veckan konståkning 2013

One Response

  1. lisa skriver:

    Du var jätte duktig på SM! Jag ser fram emot att se dig under EM, massor lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare