logo
Joshi Helgesson

The Cricket Club

05:10 , 14 juli, 2016 Okategoriserade 0

Halva första veckan har gått här borta och det är jättekul! Jag tränar tillsammans med så många bra åkare här på The Cricket Club, och har många kompisar här så jag trivs superbra. Jag bor väldigt nära ishallen och vi har ett bra schema, så allt funkar riktigt bra! Det är väldigt varmt men det är skönt, jag har morgonarna ledigt så då har jag hunnit gå ut och gå lite och hunnit njuta av värmen lite innan jag går in i ishallen. Jag tränar 3 pass om dagen och sedan har vi fys eller dans 1 timma varje dag. På halva lördag och söndagar har vi ledigt.

Det går bra på isen och det är väldigt roligt att träna med så bra åkare. Jag fokuserar mycket på teknik och programträning nu för att komma igång med programmen så att dom sitter till säsongen drar igång. Det finns mycket att jobba på och det är kul att få en annan tränares ord på det, även fast mycket är samma som mina tränare har sagt till mig hemma så är det intressant att höra hur dom jobbar, tycker och tänker.

Jag har fått 2 Senior GP iår, Kanada och Kina vilket är superkul. Jag har inte planerat så mycket av resten av säsongen utan det kommer jag göra tillsammans med Brian och Tracy som är mina tränare här. Jag kommer att tävla innan mina GP men jag vet inte var och när än.

Här är en bild från innan jag åkte hemifrån, då hela Lidköpingslägret gjorde en uppvisning för mig och önskade mig lycka till och sa hejdå! Jag kommer sakna alla mina fina träningskompisar och tränare massvis, ni är underbara!!

20160714_110458

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare