logo
Joshi Helgesson

Thornhill

02:58 , 16 augusti, 2016 Okategoriserade 0

Denna helgen gick supersnabbt! Jag hade riktigt bra träningar både i fredags och lördags och jag körde 2 konditionspass efter så det var en bra helg. I lördags gick jag och Sonia till en supergod Japansk restaurang och hade en riktigt lugn och skön lördagskväll. I söndags åkte vi till Thornhill där många av åkarna på klubben tävlade. Det tog bara ungefär 15minuter dit så då tänkte vi åka dit och heja på dom lite. Det var väldigt roligt, och många åkte riktigt bra. Det enda var att vi åkte kl 8 på morgonen och vi åkte inte därifrån förrän halv 5 på kvällen, så vi spenderade hela vår lediga dag i en kall ishall, haha. Men sen på kvällen gick vi och några andra tjejer ut och åt så det blev en superrolig dag ändå!

Denna veckan är både Brian Tracy och Ghislain borta från ishallen. Så jag kommer få hjälp av några andra tränare på klubben men jag kommer också få träna ganska mycket själv. Det är något jag inte är så van vid, men jag börjar bli bättre på det! Jag har ju alltid tränat för tränare hemma, varje pass har jag haft lyxen att ha någon som pushar mig och tittar på mig hela tiden. Det är lite annorlunda att träna utan tränare men det är nog bra för mig att lära mig det också! 🙂

Nästa vecka ska jag åka till Colorado Springs för att träna för Catarina lite. Finslipa koreografin i programmen lite, kanske ändra lite och jobba på detaljer. Det ska bli väldigt kul! Jag gillar mina program väldigt mycket men det finns alltid saker att jobba på och som alltid kan bli ännu bättre och Catarina är väldigt bra på att hjälpa mig med det.

IMG_20160814_192417 IMG_20160814_144655_resized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare