logo
Joshi Helgesson

Tibro

03:00 , 17 augusti, 2017 Okategoriserade 0

Nu har jag inte uppdaterat här på länge. Jag uppdaterar ju Instagram regelbundet och det är väl det jag använder mest, så om ni vill följa mig är det lättast där, men nu tänkte jag att jag skulle göra en lite längre uppdatering.

Ni som följt mig på Instagram såg säkert att jag har åkt hem till Sverige för att ha min bas här. I förra veckan åkte jag hem till Sverige för att göra mig redo för att säsongen ska börja. Jag har haft ett helt fantastiskt år i Kanada och jag är så nöjd att jag tog beslutet och flyttade dit. Jag har lärt mig massor, både inom konståkning men också andra saker inom vanliga livet 🙂 Jag har trivts otroligt bra med både tränare och åkare runt mig och också i familjen där jag bodde. Även om jag inte hade det resultatet jag ville förra säsongen hade jag en bra form på träning hela året och jag känner att jag fått ut väldigt mycket av förra året.

Detta året har jag alla mina tävlingar i Europa, ganska tätt ihop. Ibland med bara 2 veckor emellan och då känns det dumt att åka fram och tillbaka till Kanada för att sedan åka hem några dagar efter. Det är en av orsakerna till varför jag valt att ha min bas här i Tibro nu istället. Vi har också fått bättre förutsättningar hemma i klubben vilket gör att jag tror att jag kan utvecklas mycket hemma också. Som det ser ut nu så kommer jag också åka tillbaka till Kanada i Oktober för att träna där en kortare period för att få lite mer inspiration i mitten på säsongen, men som jag skrev så kommer jag ha min bas i Tibro.

Igår var Mona och Linda här och kollade på mina nya program, jag åkte dem som på tävling för första gången och det gick bra. Det är roligt att säsongen snart börjar. Jag har tränat riktigt hårt i sommar för att vara i så bra form som möjligt nu när säsongen strax sätter igång, så det ska bli spännande att strax få börja tävla. Nästa vecka har vi landslagsläger där vi också kommer visa våra program som på tävling så det ska bli roligt att få ytterligare en chans att få lite feedback från våra svenska domare innan det är dags att visa programmen på riktigt.

Tack för allt erat stöd och fina kommentarer, Ni är bäst!!

jagjao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare