logo
Joshi Helgesson

Toronto

05:49 , 23 juli, 2015 Okategoriserade 1

Nu är jag i Toronto! Vi kom hit i lördags och jag började träna här i måndags. Det var superbra väder hela helgen så då passade jag och mamma på att åka till stranden. Det blev en lugn helg med massa sol och bad men vi hann såklart med lite shopping också 😉

Träningarna här går jättebra. Jag har tränat för Brian Orser, Ghislain Briand och Tracy Wilson och jag lär mig mycket av alla 3. Det är många bra åkare här, även fast Yuzuru och Javier inte är här så finns det många som hoppar trippel trippel och några killar som gör 3A och Quads. Det är många på isen här också men det är väldigt kul att träna med så många bra åkare och det är bra för mig att inte alltid få till de perfekta ingångarna till hoppen, för då lär jag mig att hoppa hoppen på många olika sätt! Förutom jag så är också Natasja Remstedt och John Olof Hallman här från Sverige.

Jag tränar 2 ispass om dagen, ibland 3 men bara steg och piruetter det sista, sedan har vi fys här på lägret och sen har jag egen fys. Den fys som jag gör med de andra på lägret är både styrka, pilates, dans och spänst så det är väldigt varierad träning.

På fredag kommer Vicky hit och ska stanna i 1 vecka. Det ska bli väldigt roligt! Det har vart lite konstigt att inte ha henne här, vi brukar ju alltid åka ihop… Det har gått riktigt bra men det ska ändå bli skönt att hon kommer! Här har man bara tränare 20 minuter per pass, ibland mer och ibland mindre, men resten tränar man själv. Så det är perfekt att mamma har vart här och tränat mig. Nästa vecka kommer jag också få lite mer träning av Brian, Ghislain och Tracy .

Nu är det 3 dagar kvar med tuff träning innan jag får lite ledigt på söndag! Hoppas ni har det bra hemma! Varma hälsningar från Toronto 🙂

IMG_3028 IMG_3035

One Response

  1. vicky skriver:

    Nu är jag snart påväg till er, längtar massa efter er <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare