logo
Joshi Helgesson

Toronto

10:34 , 24 oktober, 2015 Okategoriserade 2

Nu är jag i Toronto! Jag, mamma och pappa åkte hit i onsdags och jag började träna i torsdags. Jag har haft 2 dagar med superbra träningar och idag är jag ledig. Det har gått jättebra på träningarna och det är kul att vara här och träffa alla igen! Jag är här för att förbereda mig för Skate Canada som är nästa vecka i Leth Bridge, både för att komma in i tiden, men också för att träna med riktigt bra åkare! Förutom att träna har vi vart och shoppat och ikväll ska vi gå på bio.

Jag har ju också bytt ut musiken i långa sedan senast jag skrev. Jag fick hjälp av Catarina med ny koreografi och vi fick prata över skype så hon kunde visa och förklara. Det var ett nytt sätt för mig att jobba på, det var ganska svårt då det hackade mycket och täckningen inte var så bra. Hon skickade också filmer så jag kunde se bättre : ) Jag tror resultatet blev bra och det ska bli roligt att pröva det nu på Skate Canada!

Här är en bild från ishallen : )

20151023_084149

2 Responses

  1. Elle skriver:

    Hej Joshi! Har du ändrat program till ett spanskt istället för cowgirl som jag har för mig att din tränare sa i någon tidigare intervju?

    Håller tummarna för dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare