logo
Joshi Helgesson

Toronto

05:59 , 12 juli, 2016 Okategoriserade 6

Nu var det ett tag sen jag skrev här, men nu har jag lite roliga nyheter att komma med. Jag ska flytta till Kanada!! Lite sent att berätta det nu, när jag redan är framme, men det har vart väldigt mycket att göra för att förbereda mig inför resan så jag har inte riktigt hunnit med att berätta för alla förutom mina vänner och familjen. Jag är jätteglad att jag får den här chansen och det ska bli superkul! Jag har ju åkt till Toronto nu de senaste somrarna och jag var även där innan Skate Canada förra året och jag gillar det verkligen där. Jag och mina tränare och alla andra som hjälper mig i min satsning har pratat om detta ganska länge nu, att jag behöver någon slags förändring både för att få lite miljöbyte men också för att kunna utvecklas ännu mer. Även om jag har haft många underbara träningskompisar hemma i Tibro detta året har det blivit många timmar som jag tränar ensam och jag tror att komma till Toronto och få någon att träna med och inspireras av kommer vara superbra för mig!

Som sagt är jag redan på plats i Toronto och först kommer jag vara med på lägret som klubben anordnar där och sedan kommer jag stanna tills min första tävling börjar. Jag kommer fortfarande tävla för Sverige och kommer komma hem på SM och kanske innan mina tävlingar i Europa så ni blir inte helt av med mig 🙂 Det har vart väldigt mycket att fixa innan resan, med lägenhet och sådana saker men nu ska det mesta vara på plats så nu ser jag fram emot att börja träna!

I sommar har jag vart i Lidköping och tränat i 3 veckor. Det har vart ett bra läger med mycket träning och jag har även fått spendera tid med mina vänner och bara haft riktigt bra 3 sista träningsveckor i Sverige.

Jag ska försöka uppdatera här på bloggen mer än vad jag gjort nu det senaste. Tack till alla som stöttar mig, ni är underbara! Vi hörs snart igen!

It´s been a while since I last wrote something here but now I have some exciting news. I am moving to Canada! I am so glad to have this opportunity and I am so excited to make these changes. Even though I have always liked it at home and have many friends on the ice, I train a lot of sessions alone and I feel like I would be happier and even more motivated to train with other really good skaters. I think this will be very good for me and I am so glad that all of this is possible!

Thank you so much for all your support, it means very much to me!

jaaaog

6 Responses

 1. Rasmus skriver:

  Stort lycka till!

 2. Kate Tjällman skriver:

  Stort lycka till. Kate

 3. Silvija Jenderhag skriver:

  Lycka till?. Det ska bli kul att följa dig. Önskar dig all lycka. Kram

 4. Christina Lago-Lengqvist skriver:

  Lycka till Joshi det verkar perfekt att få träna med gelikar
  Skall bli kul att följa Dig!!
  Christina Lago-Lenqvist

 5. Nina Pålsson skriver:

  Låter härligt!Lycka till med ditt nya äventyr 🙂

 6. Maria Jangbro skriver:

  Så spännande! Förstår att det helt klart är mer inspirerande att träna med andra än ensamen. Det här blir bra.
  Lycka till?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare