logo
Joshi Helgesson

Uppdatering

09:47 , 16 januari, 2016 Okategoriserade 0

Nu var det väldigt längesen jag uppdaterade. Jag har åkt SM hunnit med att vara lite julledig, haft julläger och börjat fixa formen inför EM. Jag hade ett riktigt bra slut på året 2015, ett väldigt framgångsrikt och utvecklande år för mig. Jag är totalt sett väldigt nöjd, jag har lärt mig mycket och jag tycker jag har utvecklats mycket under säsongen. Jag hade många riktigt bra tävlingar, höjdpunkten var EM i Sverige, men jag är väldigt nöjd med VM, första gången över 60 i korta i Milano och till sist mitt andra SM guld. Jag har provat lite nya saker under denna säsongen, vissa funkar väldigt bra och andra ska jag försöka ändra lite på tills nästa säsong!

Det var väldigt skönt att vara lite julledig och jag fick en chans att ladda inför jullägret där jag tränade på riktigt hårt! I början av januari var även Katarina Henriksson och Anna Hörnqvist här från förbundet för att kolla på mina program för att göra dem bättre. Det var väldigt roligt och jag tyckte vi kunde ändra på några saker som verkligen förbättrade dem. Jag har också haft mina 2 första tentor i skolan, den ena gick bra och den andra väntar jag på att få resultatet. Men det har vart roligt att börja plugga på högskola och se hur det är och det är kul att tänka på något annat än bara konståkning på dagarna : )

Nu tränar jag ganska hårt inför EM för att nästa vecka kunna släppa lite på träningen och toppa formen! Jag har, under julen, haft lite ont i mitt ben igen när jag gjorde Toeloop, men då bestämde vi att jag inte skulle göra den på ett tag för att undvika skador igen, och nu känns det mycket bättre så nu har jag kunnat börja hoppa den igen! Så nu är det full fokus inför EM som går i slutet på januari i Slovakien, Bratislava! Det ska bli superkul och jag ser verkligen fram emot det! 🙂

Bilden är från Elitseriefinalen i Skövde 2015 🙂

haahah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare