logo
Joshi Helgesson

Vedenin läger!

06:42 , 28 oktober, 2013 Okategoriserade 0

Nu har jag äntligen fått börja åka skridskor på riktigt igen. I torsdags var jag hos läkaren där jag fick besked om att benet nästan läkt ihop. Det är fortfarande inte 100% läkt men det är på riktigt god väg och jag får börja öka träningen successivt. Jag får hoppa alla hoppen utom 3Lutz och det känns riktigt härligt!

Jag har tappat väldigt mycket muskler i foten och benet, och jag har ganska svårt att hoppa på benet men för varje dag som går blir det bättre och bättre. Jag är glad att kunna träna på isen och slippa bara vara gymmet ett tag 🙂

Jag hinner inte att bli tävlingsklar till helgen så tyvärr har jag fått avanmäla mig till min GP i Kina vilket känns väldigt tråkigt. Det är en rolig och bra tävling och samtidigt är det ett riktigt häftigt land att resa till. Jag ska försöka komma i form så snabbt som möjligt utan att foten tar skada så att jag kan börja tävla snart. Jag är super motiverad att komma igång och få tävla och jag längtar till att visa upp mitt nya långprogram 🙂

Denna veckan är vi på läger i Skara. Alexander Vedenin har kommit hit och tränar oss, och även fast jag inte är i toppform är det riktigt roligt att träna och jag känner hur jag utvecklas varje dag!

Fick de här bilderna från ett Japanskt fan som har gjort min kortprograms klänning på en nallebjörn. Coolt va?! 🙂

klänning

Hoppas ni har det bra där ute i stormen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare