logo
Joshi Helgesson

Vicky på besök

04:33 , 26 juli, 2016 Okategoriserade 0

Nu har Vicky kommit hit. Hon kom i söndags och kommer stanna tills på måndag nästa vecka. Det var skönt att få träffa henne igen, även fast det bara var två veckor sen sist så är det jättekul och bra att hon är här. Vi har redan hunnit hitta på lite saker tillsammans, gått på bio och shoppat lite såklart 😛 Hon har hyrt bil, så jag kan handla lite tyngre saker och slippa gå och bära hem dem från mataffären vilket är perfekt! Hon är med mig vid isen och kan hjälpa mig de timmarna jag inte har någon tränare, men också stå med mig när jag har tränare för att se vad de pratar om och vad de fokuserar på. Det börjar gå riktigt bra på isen och jag har väldigt roligt här borta.

Denna veckan ska jag träna men vi ska hinna med lite mer shopping och kanske någon bio. Men också att bara få umgås eftersom vi inte har lika mycket tid för det nu som vanligt 🙂

Hoppas ni har det bra där hemma!IMG_20160622_164251

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare