logo
Joshi Helgesson

Vicky

05:16 , 8 april, 2015 Okategoriserade 0

Det har blivit dags för Vicky att sluta som elitåkare. Hon har haft en fantastik karriär och gjort ett otroligt bra jobb! Hon har gjort oerhört bra resultat och lyft både svensk konståkning och sig själv till en av de bästa konståkarna i världen. Men framförallt har hon varit en bra förebild, både för mig och alla andra konståkare runt om i landet! Jag har alltid sett upp till henne, ända sen jag var liten, och hon har alltid hjälpt mig både på och utanför isen.

Nu kommer hon fortsätta som koreograf och tränare vilket jag vet kommer passa henne perfekt! Hon har massa kompetens och jag tror hon kommer bli en jättebra tränare.

Vi har haft massa roliga stunder ihop och även fast hon slutar kommer de inte ta slut! Hon är den bästa syster man kan tänka sig, och att få åka på stora mästerskap, och uppleva sådana häftiga saker tillsammans har varit fantastiskt roligt! Såklart kommer det att bli en liten omställning för mig att inte ha henne där varje träning, men vi kommer ju fortfarande träffas nästan varje dag och vi kommer fortsätta hjälpa varandra och stötta varandra lika mycket som vi alltid gjort!

Tack för allt du gjort för mig, alla fina minnen som vi fått tillsammans, tack för att du alltid funnits där och tack för att du är den bästa träningskompisen och syster som finns!

kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

räknare